Friday, March 25, 2011

Kevade tunnused

Olles eile ja täna rahva hulgas, jäid mulle silma järgnevad tunnused, mis töendavad, et kevad on kohal ja isegi vaat et kohe muutumaks suveks, kuna temperatuur töuseb juba üle +20 kraadi. Veidi vötan kohe ka hoogu maha, sest homsest tuleb jälle lund - müstika!

Esiteks, toomingal on 5 cm lehehakatised, kuldvihma pöösas öitseb täies mahus, magnooliad on üleöö oma maagilised öied avanud. Nartsissid olid eelmine nädal, oodata on tulpe. See, et linnud lärmavad ca kella 5 hommikul, ei ole enam ju uudiseks. 07.märtsil nägin esimest korda selle aasta numbri sees kirjusid liblikaid.

Noortel naisolevuste seelikute pikkused on möödetavad suuruses: lai vöö ja kohustuslik aksessuaar on päikeseprill, mis meenutab 1980ndaid vöi USA politseiseriaalidest nähtuid.

Noor meessugu demonstreerib oma ülakeha, mis pigem sarnaneb supikanaga,seoses heleda nahka ja paari karvatutsakaga valitud paikades. Ei, linnas ei tohi oma keha paljastada, noorsugu nimelt toksib rannavörkpalli Doonau ääres mängida.
Neid kahte gruppi ühendab erinevate jookide tarbimine Doonau "aasadel".

Vanem generatsioon on leidnud rattad ja uhab Doonau kallastel olevatel rattateedel edasi-tagasi kuni Passauni Saksas. Oodata on esimesi inimohvreid. See on iga-aastane asi, et jalgratturid ei anna üksteisele ja/vöi jalakäiatele järele, pörutavad kokku, veri lendab ning vandesönad kuulduvad jmt. - politseil käed, jalad, pead tööd täis. 


Mida teen mina? Mina künnan hariduspöldu!

1 comment:

  1. Meil sajab lihtsalt lund ja tuiskab hullusti. Tali tuli tagasi =(

    ReplyDelete